Nu är datumet klart för nästa rekryteringsmässa. Det blir tisdagen den 13 februari 2018 på Aros Congress Center i Västerås och Elite Stadshotellet i Eskilstuna.

Klart är också att Åsa Klintberg lämnar över stafettpinnen som projektledare för Rekryteringsmässan till Marica Anderbrink Toll.
– Det har varit helt fantastiskt roligt att få jobba med Rekryteringsmässan. Att få vara med och skapa en mötesplats där rekryterande företag och arbetssökande kan träffas på riktigt, bortom cv:n och ansökningar har känts viktigt. Nu lämnar jag över till Marica med vetskap om att hon med full fart kommer att fortsätta utveckla rekryteringsmässan framåt, säger Åsa.
Thure Morin som tillsammans med Ylva Wretås leder styrgruppen för mässan, säger:
– Åsa Klintberg har gjort ett förtjänstfullt arbete med mässan under ett antal år och har nu fått andra arbetsuppgifter i sin ordinarie tjänst, som inte medger en fortsättning som projektledare. Det blir en utmärkt lösning med Marica Anderbrink Toll eftersom hon har mångårig erfarenhet av mässarbetet som medlem i projektgruppen.
Marica arbetar vid arbetsförmedlingen i Eskilstuna och ser fram emot det nya uppdraget.
– Det ska bli spännande och utvecklande att kliva in i en ny roll som projektledare efter flera års arbete som operativt ansvarig för en av orterna. Jag ser fram emot att samarbeta med arbetsgrupperna så vi kan arrangera en givande och bra mässa 2018.